Malin Lundblom

Malin Lundblom

Malin_bild3Master of Science in Logistics and
Transport Management
Göteborgs Universitet

 

Jag är född år 1987 och uppvuxen i Nossebro, ett mindre samhälle ca 4 mil sydöst om Trollhättan, med mina föräldrar och mina tre syskon. Här bodde jag fram till för ca 7 år sedan då kärleken tog mig till Trollhättan och här är jag kvar.

Efter att studerat gymnasium och folkhögskola med fokus på ekonomi och juridik bestämde jag mig år 2007 för att studera Ekonomprogrammet på Högskolan Väst i Trollhättan. Under programmets första år kände jag att logistik intresserade mig så jag tog möjligheten att skräddarsy min utbildning med valbara kurser i likhet med programmet för industriell ekonomi. Under mitt sista år på Högskolan Väst blev jag gravid och som en underbar julklapp år 2010 kom vår son, Milton.

Innan jag blev gravid hade jag bestämt mig för att bygga på min kandidatexamen så efter en kort mammaledighet började jag på Göteborgs Universitet för att studera logistik och transport på masternivå. Denna utbildning gav mig goda kunskaper, exempelvis om effektivisering av flöden, Lean, optimala transportlösningar och lagerdimensionering. Då jag av olika anledningar länge velat arbeta på GKN så var pricken över ”i:et” av mina studier att få skriva mitt examensarbete ”Dimensionering av färdigvarulager ” på GKN. Den inblick jag fick i organisationen under exjobbet gjorde det även ännu tydligare för mig var jag ville påbörja min karriär.

När jag var färdig med studierna i mars år 2012 gick en dröm i uppfyllelse då jag fick en anställning på GKN som materialstyrare på anskaffning. Traineeprogrammet sökte jag som ett steg i min utveckling och karriär inom företaget.

Utanför arbetstid är jag en person som lägger mesta av min tid på min familj, min man och min son samt mina föräldrar och mina syskon med familjer, och även våra vänner. Mycket av min tid går även åt till vårt hus då vi hösten år 2012 köpte ett renoveringsobjekt som vi renoverat under nästan ett år.

Träning är också något som ligger mig varmt om hjärtat varav anledningen till att jag under en fem års period varit verksam som ledare på Friskis och Svettis i Trollhättan. Detta har även fått mig att förstå att jag älskar att inspirerar och motivera andra människor till träning. Men nu är jag lite ledig från att leda då jag just nu är otroligt nöjd med om tiden räcker till att snöra på mig löparskorna någon gång i veckan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.