Traineeprogrammet

Därför ska du bli trainee på GKN Aerospace Sweden AB
Vill du arbeta i flyg- och rymdindustrins absoluta framkant, med banbrytande teknologier på en internationell marknad? Vill du utvecklas i ett stort internationellt respekterat företag, som samtidigt inte är större än att du som enskild person kan göra stor skillnad? Då ska du söka till GKNs traineeprogram i Trollhättan, som varit en succé ända sedan starten 1986!

Programmet syftar till ett ge unga medarbetare en både professionell och personlig utbildning i en spännande internationell miljö. Som trainee ska du vara intresserad av att arbeta med Produkt- och Produktionsutveckling, Teknik, Inköp, Logistik eller Kvalitet. Du är inställd för att en dag arbeta som nyckelperson eller specialist inom ditt område.

Utformning
Programmet pågår i 18 månader med start i september, där de första 12 månaderna genomförs i Trollhättan. Tiden delas lika mellan individuell praktik på 4-6 olika avdelningar inom företaget. Traineegruppen genomför studiebesök, projekt och utbildningar gemensamt. Under de senare 6 månaderna förläggs praktiken utomlands hos någon av våra leverantörer, kunder eller partners. Upplägget förutsätter en stark drivkraft hos deltagarna att själva planera och genomföra alla aktiviteter, samtidigt som det ger varje trainee en stor frihet att själv forma sin framtid inom företaget.

raket_svenska

Kvalifikationer:
• Nyligen utexaminerad civilingenjör/master i Maskinteknik, Teknisk Fysik, Industriell Ekonomi eller motsvarande.
• Nyligen utexaminerad civilekonom med en magister/masterexamen i Företagsekonomi,  Finans eller motsvarande.
• Hög social kompetens och erfarenhet av ledarskap i någon form.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Klicka här för att söka till en civilingenjörsposition

Klicka här för att söka till en civilekonomposition

För mer information om programmet och företaget läs informationsfoldern i PDF-format:
Traineefolder 2017-2018

Kommentera