En rolig tid framöver

En rolig tid framöver

Hej,

Då alla andra traineer har skrivit om julen här på bloggen tänkte jag försöka undvika det i mesta möjliga grad. Istället tänkte jag berätta att jag nu i dagarna får fin främmat ända från Australien, kusinen som sedan några år är bosatt i Sydney kommer hem på besök. Ska riktigt kul att träffas igen efter ungefär 1 år på var sin sida av klotet.

Förra året var vi och hälsade på, i just Sydney, i nästan 1 månad vid den här tiden på året. Jag kan väl säga att jag inte förstår hur någon i sina sinnens fulla lag kan välja att byta sommar och sol i Australien mot regn och blask här i Sverige just nu. Trots detta skall det som sagt bli riktigt trevligt och roligt att ses igen, men nästa år tror jag vi gör tvärt om och vi beger oss ner ”Down Under” på nytt.

En annan trevlig grej som är på gång är några dagars ledighet i mellandagarna, de kommer spenderas i skogen med bössan i högsta hugg. Ska bli riktigt skönt att få chansen att ladda batterierna lite extra inför de utmaningar som väntar under nästa år.

Den senaste veckan har framtiden börjat klarna en del och min första utlandsperiod är nu spikad, jag beger mig i mitten av maj till VACT i Connecticut. Ska bli riktigt roligt att flyga över ”pölen” igen och få chansen att stanna och arbeta under en lite längre period. Uppdraget är att sätta upp ett system likt det vi har på VAC för att certifiera personal hos underleverantörer.

Utlands period nummer två har även den börjat ta form och jag kommer åka till VAI i Indien under två månader till hösten nästa år. Jag skall även hinna med att göra ett pre-visit i april. Som ni ser kommer nästa år innebära en hel del resa vilket skall bli riktigt roligt, enda ”draw-backen” är att det blir mycket tid ifrån min fästmö. Å andra sidan tror jag inte att hon klagar för mycket utan snarare tycker att det är roligt eftersom hon får chansen att hälsa på och se såväl USA som Indien.

Jag lyckades ganska väl att inte prata om julen, tycker jag själv iaf… Men jag måste ju ändå avsluta med att önska alla en GOD JUL och ett riktigt Gott nytt år!

/Viktor

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.