Axel Granli

Axel Granli

Ingenjör inom Energi och miljöteknik, Hållbarhetsingenjörskap och mangement.
Linköpings Universitet

Hej!

Jag heter Axel Granli och jag är ursprungligen från den vackra kuststaden Strömstad. Min uppväxt var dock i Göteborg, där jag tillbringade min barndom och mina ungdomsår. Jag har också haft förmånen att ha ett sommarställe i Bohuslän, vilket har gett mig en stark kärlek för båtar och havet.

När jag inte är på sommarstället ägnar jag mig åt en annan favoritaktivitet – golf. Det är ett av mina stora fritidsintressen och ger mig möjlighet att koppla av och njuta av naturen.

Efter att ha avslutat min gymnasieutbildning i Göteborg, tillbringade jag fyra år med att arbeta på ett lager i staden. Det var en värdefull erfarenhet som lärde mig vikten av effektiv logistik och samarbete.

År 2018 bestämde jag mig för att ta steget och flytta till Linköping för mina universitetsstudier. Jag har en kandidatexamen i Maskinteknik och har nyligen avslutat min masterexamen i Sustainability Engineering and Management. Under mina år i Linköping har jag haft möjligheten att fördjupa mig i ämnen som rör hållbarhet och miljöteknik, vilket har utmanat mig och gett mig nya perspektiv på världen.

Det var genom tidigare årets trainee, Rasmus, jag fick reda på traineeprogrammet på Larm-mässan i Linköping. Jag är imponerad av GKN Aerospace och vad de representerar inom industrin. Flexibiliteten, möjligheten till utlandsprojekt och chansen att få se helheten av ett globalt företag fångade verkligen mitt intresse.

Jag ser nu fram emot att ta mig an dessa utmaningar och möjligheter och att få vara en del av trainee-teamet 2023!

Ha det gött!

Axel Granli