F 7 Såtenäs

F 7 Såtenäs

Tidigt en morgon, första dagen med frost på cykelsadeln, trampade jag snabbt till arbetsplatsen. Efter att jag plockat upp resten av gänget styrde vi kosan mot nordöst. En halvtimme senare hade vi nått vår slutdestination F 7 Såtenäs. Det är inte bara en flygflottilj inom försvarsmakten utan även hem till många av de anställda. Här finns både fotbollsplan, badstrand och flygis (mera känt som dagis).

På väg

Här fick vi se massor av JAS gripen, exakt hur många som fanns där fick vi dock inte veta. Däremot kunde vi studera planen lite närmare och vi fick även se RM 12-motorn monterad i planet! Vi har tidigare sett RM 12-motorer flertalet gånger men aldrig vid dess slutliga användningsområde.

Den här veckan här jag även börjat en praktikperiod på min hemavdelning som är vid kvalitetssäkring inklusive avvikelserapportering. Här kommer jag spendera de nästkommande fem veckorna. Det kommer bli en mycket spännande och händelserik period. Jag har redan under första veckan fått vara med vid ett kundbesök där tre personer från USA hälsade på hos oss på GKN.

Imorgon hoppas jag på fint väder, eller åtminstone uppehåll, då jag planerar att utforska Trollhättan från cykelsadeln. Än så länge känner jag bara till områdena kring mitt hem, jobbet, centrum, handelsområdet samt Kvantum. Jag känner på mig att det finns mycket mer att se.

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.