Drawmatic Event

Drawmatic Event

Här händer det grejer!

I slutet av förra veckan var jag tilllsammans med ett antal kollegor i vår fabrik i Kongsberg (industrinavet i Norge) för att delta i ett Drawmatic Event. Vad är det då? Jo, syftet med ett Drawmatic Event är att identifiera förbättringsåtgärder i ett projekt genom ett tvärfunktionellt arbetssätt. Arbetet bedrivs tvärfunktionellt med representanter från kravställare och utförare i ett projekt , men även med t ex smides-, formnings- och svetsexperter. Man tolkar problemfrågor och hittar lösningar genom brainstorming eller andra kreativa verktyg. I andra halvlek analyserar man sina ideér och prioriterar med hjälp av benefit-cost analys eller 7 waste. Det var väldigt givande och jag tror verkligen att projektet i fråga fick en push i rätt riktning.

untitled

Igår var vi ett gäng och besökte LARM i Linköping och förra veckan var andra på CHARM på Chalmers. Det ryktas om ett rekordintresse för vårt Traineeprogram! Imorgon öppnar ansökan till Traineeprogrammet och ansöker gör man här på bloggen under fliken “Karriär”. Men mer information kommer läggas ut så oroa er inte.

Ställ gärna frågor i vårt forum eller kommentera vår blogg.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.