We have lift-off!

We have lift-off!

Efter ett års intensivt traineeande har Claire, Hanna, Henrik och Martin till slut fått lämna över stafettpinnen i bloggskepnad till nya unga förmågor. Under de kommande 11 månaderna kommer ni få följa oss under vår vardag som unga ingenjörer på GKN Aerospace Engine Systems Sweden. 

Inläggen kommer handla om allt från stålhätteskor och fikarumstugg till flygmotorteknik och senaste raketforskningen. Oavsett om du är ung ingenjör, flygintresserad i allmänhet eller bara släkt med någon av skribenterna hoppas vi att du ska finna något av läsvärde här.  

Tillsammans kommer vi fem (närmare presentation av oss kommer i dagarna) göra vårt yttersta för att ni ska vilja följa med oss, i textform över cyberspace förstås, på våra äventyr. 

På återseende!

Marin, Erik, Anna, Malin och Oscar

trainee_2013

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.