Come fly with us

Come fly with us

Jag kommer nu fortsätta där Oscar slutade sitt blogginlägg och berätta om vårt första stopp under dag två på vår sydresa. Då vi under vårt traineeår ska agera som ambassadörer för GKN och främst kanske för företagets traineeprogram så kändes det självklart för oss att besöka Lunds universitet när vi befann oss i närheten. Syftet med detta besök var att sprida kunskap om GKN samt locka snart examinerade ingenjörer att söka GKN:s traineeprogram.  

Arbetsmarknadsdagen på Lunds universitet hade varit veckan innan vårt besök men denna hade vi ingen möjlighet att medverka på. Istället kontaktade vi skolan och vi fick lov att informera studenter under en lektion i Turbomaskinens teori att vi under deras ”akademiska kvart” skulle befinna oss utanför deras föreläsningssal och sprida kunskap om GKN och företagets traineeprogram. Utifrån de förutsättningar vi hade tyckte vi att responsen från eleverna var goda. Nästintill alla kom fram till oss och ville få information om GKN och vad det innebär att gå ett traineeprogram på företaget, samt ställde de många frågor som vi självklart kunde svara på nu efter en tid som traineer på GKN.

Här ser ni Erik, Oscar och Anna framför vår fina monter med flyers som vi delade ut till studenterna.

Här ser ni Erik, Oscar och Anna framför vår fina monter!

På onsdag kommer Anna berätta för er om företaget vi besökte på tisdag eftermiddag, en liten ledtråd får ni :Ubåt!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.