Besök av GKN Aerospace Norge

Besök av GKN Aerospace Norge

Förra veckan, torsdag till fredag, hade vi besök av fem stycken från GKN i Norge. Under en lång tid har GKN Aerospace Sweden haft ett gott samarbete med GKN Aerospace Norge då det forna Volvo Aero köpte upp detta bolag, Norsk Jetmotor AS, år 1999. Att ta emot besök och visa upp vår verkstad för våra partners gör att vi bibehåller och utvecklar relationen mellan bolagen.

Vi hade två dagar tillsammans med fullspäckat schema, rundvandring i våra verkstäder inklusive Engine Service och motorprov, fördjupning i några av våra program, information om Lean med mera. På torsdagskvällen fick vi även tid att bekanta oss mer med varandra då vi besökte Buddy´s i Trollhättan för god mat och bowling i gott sällskap.  Här ser ni Anna och Espen i en Bowlingduell;

 20131128_191802_jpg

Vi tackar Espen, Jarl, June, Björn och Jacquie för mycket givande och roliga dagar och vi ser alla fram emot att få komma och besöka er på GKN Aerospace i Norge till våren!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.