Jul på GKN – något att hänga i granen!

Jul på GKN – något att hänga i granen!

Det är dagen före dopparedagen och de sista förberedelserna inför aftonen är i full gång. Knäck ska tillverkas och skinkan ska griljeras – fullt ös i det Lindska hemmet! Något som dock inte behöver jobbas på denna dag är julstämningen. Den har nämligen byggts upp sakta men säkert under hela december på jobbet, där julen är något som inte kan gå någon förbi obemärkt!

December månad innebär att GKN Aerospace Sweden sakta men säkert förvandlas till en plats för julfrosseri. Det började lite lätt med adventsljusstakar på skrivborden (även i verkstaden kunde man hitta en och annan). Efter detta följde snart julgranskulor hängandes från taklampor och i blommor, halmbockar, julgranar, ljusslingor, sjungande prydnadstomtar… Ja, du förstår. Och då och då hör man julmusik i bakgrunden från något av kontoren.

Utöver pynt har det också varit en hel del julaktiviteter. Detta i form av bl.a. luciafirande, julbasar och julluncher där alla anställda blivit bjudna på julbord. Ätande har faktiskt varit ett genomgående tema under årets sista månad. Många avdelningar har haft oändligt med julfikan och stora lådor med godis har funnits utplacerade för att dra ner mig och resterande personal med dålig karaktär i fördärvet.

Med andra ord har det varit ett härligt avslut på en mycket händelserik höst. Och tänk att äventyren fortsätter i januari! Men först blir det två veckors välförtjänt ledighet.

Än en gång, från oss alla till er alla bloggläsare – en riktigt God Jul!

ge_3d_printed_ornament5En otroligt fin julgransprydnad i form av en jetmotor, 3D-printad av GE.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.