Flying vårträff

Flying vårträff

Som trainee på GKN Aerospace blir man även medlem i föreningen Flying so består av alla företagets traineer genom åren, vare sig du är kvar på företaget eller om du har lämnat för andra utmaningar. De är nykomlingarna, den rådande traineegruppen, som har ansvaret att arrangera träffar och event för föreningen Flying.

Igår kväll var årets vårträff och vi sågs på Buddy’s i Trollhättan för att umgås och ha trevligt. Vi träffades kl.18 där vi möttes av en välkomnande Marin som delade ut kryptiska lappar med djurnamn som vi själva skulle förstå logiken och innebörden av. Kvällen drogs sedan igång med god mat och samtal kring både jobb, fritid och de djuriska lapparna. Lapparna förstod vi var till lagen i bowlingen och ganska snabbt kunde vi dela upp oss i lag för att göra oss redo för skobyte. Med snygga skor på fötterna kombinerat med vinnarskallar intog vi banorna för att köra en timmes discobowling. Efter lite blandat resultat var det prisutdelning i form av snygga diplom, tyvärr gick jag hem tomhänt men lika glad för det är jag.

buddysbar_infologo

 

 

 

 

Tack alla som var med denna kväll!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.