Greetings from England!

Greetings from England!

Detta inlägg skrivs från ett B&B utanför Luton mitt ute på landet. Efter att ha tagit flyg, buss och bil anlände jag förra helgen till denna fina plats där jag bokat in mig de två första veckorna. Det tog mig dock bara ett par dagar att inse att det är här jag vill spendera min sommar. Nu har jag flyttat in i lägenheten i husets översta våning och vyer från fönster kan ses nedan.

Vyer_Luton

Åh, härliga Engelska landsbygd! Hästarna som ses i hagarna bor här på gården, det finns 20 inackorderade fålar som gnäggar åt en när man kommer ut på morgonen.

Eftersom jag bor en bit från närmsta by är bil ett måste. Vägarna är inte heller särskilt breda så en mindre modell rekommenderas. Därför blev jag något trött då jag på resdagen kommer fram till biluthyrningen och får en bil som rymmer sju personer. VAD skulle jag med den till?! Jag hade en hel del packning med mig men det vara lite att ta i… Eftersom de inte hade någon annan automatväxlad att erbjuda (propsar allt på det i vänstertrafiken) fick jag snällt köra runt med den. Mycket lustigt tyckte de nya arbetskamraterna.

Efter en del missar från biluthyrningens sida blev det till slut tredje gången gillt och igår fick jag äntligen byta bil. Hejdå bussen och hej min nya lilla sportiga!

Bil-kombo

Bilbytet –  före (till vänster) och efter (till höger).

I övrigt har jag det finfint och trivs förträffligt på jobbet! Har härliga kollegor och jobbar praktiskt i labbet hela dagarna. Mer om det så småningom.
Nu ska jag ut och hjälpa till att natta hönsen. Cheers!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.