Luton lockar besökare

Luton lockar besökare

Jag hade förnämt besök här på Luton-siten i veckan av en rymling från Filton! Marin begav sig österut för att ta tillfället i akt och se vad vi på GKN pysslar med inom transparencies och kom hit över dagen. Jag hade anordnat en introduktion till det vi tillverkar här och en rundvandring i produktion. Det blev en del Lean-snack eftersom det har implementerats med framgång här i Luton och även en hel del nörderi i tekniska detaljer, vilket ju hör till.

Anna_Marin_Luton

Från vänster: Marin, Moi, canopy till Eurofighter Typhoon and ett cockpit-fönster till
Boeing 747.

Vi avslutade dagen med lite gott att äta och dricka på B&B:et där jag bor och där Marin bokat ett rum för natten. Mat tillreddes efter att en räd gjorts i mitt grönsaks-/potatisland. Nedan visar jag stolt upp skörden!

Grönsaker

Potatis, sallat och gräslök. Morötterna behöver någon vecka till i jorden.

I övrigt, när jag inte blir avbruten av trevliga besök, jobbar jag på med rapportskrivning för att dokumentera allt jag gjort under min praktikperiod rörande tester i lab och is-vindtunneln. Mycket kaffe blire i processen! Återupplivar även mina färdigheter inom beräkningar av transportprocesser och mer specifikt rörande kylning av vattendroppar.

Lite fritid får jag allt till mitt upp i allt arbetande. I helgen for jag till Wales för att besöka Cardiff och Brecon Beacons nationalpark. En del slott blev det även under helgen och på hemvägen blev det en snabbtur till fina Bath där jag och min reskamrat undersökte det imponerande romerska badet.

Wales2014

Till vänster ses Brecon Beacons nationalpark, till höger Cyfarthfa Castle inte lång därifrån.

Nu är det minsann inte lång tid kvar av min praktik i Englandet, men ett inlägg till lär det bli innan nästa års traineer tar över. Vi hörs igen i augusti!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.