Examensarbete på GKN resulterade i ett pris

Examensarbete på GKN resulterade i ett pris

Varje år tar GKN Aerospace Engine Systems emot minst 60st examensarbetare som gör sina projekt hos oss. Det finns många projekt som ligger ute, bland annat som annonser här på vår sida.

Under 2015 tilldelades två av examensarbetarna här hos oss, Amanda Nilsson Mäkikaltio och Lisa Ronstad, pris för bästa examensarbete inom kvalitet- och verksamhetsutvecklingsområdet. De två Luleåstudenterna utförde examensarbetet på avdelningen ”Quality Management System & Support”. Prisutdelningen ägde rum på Kvalitetsmässan och World Quality Day, 5:e November 2015, se bild nedan.

Vi från traineegruppen vill passa på att gratulera pristagarna och deras handledare här på GKN!

 Exjobbspris

Olle Jonson priset för årets bästa examensarbete: ”SFK vill i Olle Jonsons anda stödja utbildningen inom kvalitet på högskolenivå och delar årligen, i samband med World Quality Day (WQD), ut Olle Jonsson-priset för årets bästa examensarbete inom ämnesområdet kvalitet till studerande vid svenska högskolor och universitet.”

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.