Tiden går fort

Tiden går fort

Det sägs ju att när tiden går fort har man roligt. Det är precis så det har varit det senaste.

Sen sist jag skrev har det hänt en hel del hos alla traineerna, den största grejen är alla olika utomlandsrotationer för oss. Den senaste tiden har också innehållit, fler möten internt. Tex träffade vi AES VD Mike McCann, vi bad honom skriva ett blogginlägg som ni kan läsa om, mycket intressant och bra reflektioner. Det är alltid bra att läsa president reports från bolaget man jobbar på för att förstå och få en bra överblick om hur firman styrs och hur de som sitter med företagets framtid i händerna tänker.

 

Senare hade vi år årets trainee uttagning som skedde mellan den 6-7 April. Det var väldigt spännande och vi traineer var delaktiga som bedömare vid övningarna. Till hösten kommer vi att få en god tillströmming av duktiga medarbetare för att hjälpa oss på GKN med framtida utmaningar.

På GKN finns det en förening som heter ”Flying” den syftar till att koppla samman alla generationers traineer. I helgen som var hade vi go-cart turnering som avslutades med en kväll på buddys i trollhättan. Jag kom 3a så jag fick en bronsmedalj. Det är väl jag i ett nötskal, att alltid låta andra glänsa med ändå få vara med på pallen 😉

Eftersom jag började inlägget med att prata om utomlandsrotationer så är det lämpligt att jag nämner lite om min egna. Jag ska till Redditch, England den 24 April. I Redditch är huvudkontoret för GKN Plc placerat men också för de olika divisionerna. Jag kommer att fortsätta på banan inom finans där. Min roll efter avslutat trainee år kommer att innebära en hel del kontakt med England.

I ett senare inlägg kommer jag att berätta om, Birmingham där jag ska bo, lite om Redditch samt om mitt arbete där.

 

Väl mött,  Gustav

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.