Nya äventyr!

Nya äventyr!

Tiden går fort när man har roligt och som trainee här på GKN fullkomligt rusar den iväg! Mer än tio månader har gått sedan vi klev in genom huvudporten för allra första gången som nykläckta och oerfarna civilingenjörer. Alltmedan tiden gått har vi blivit mer och mer varma i kläderna och snart väntar ett nytt äventyr där vi får chansen att pröva våra vingar. I oktober/november inleds ett halvårs minst sagt spännande utlandspraktik!

I förra veckan var jag därför på besök hos Fokker Aerostructures i Papendrecht, Nederländerna där jag kommer spendera kommande vinter och vår. I Papendrecht, som också är huvudkontoret för vårt holländska dotterbolag, tillverkas flygkroppspaneler till Gulfstream 650 som är ett av världens populäraste privatjetplan. För närvarande sker stora delar av komponenttillverkningen till dessa paneler hos Turkish Aerospace Industries, men min uppgift kommer vara att leda ett projekt med målsättning att stegvis insourca den kompletta produktionen till Nederländerna. Ett stort och ansvarstyngt, men också mycket lärorikt projekt som jag ser mycket fram emot. Det känns som en perfekt utmaning och steg på vägen mot min framtida tilltänkta roll som NPI-ledare (New Product Introduction). Det kommer vara mycket spännande och utvecklande att arbeta med nya arbetsuppgifter, nya produkter och i ett nytt land.

I really can´t wait to get there!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.