Var ska jag härnäst?

Var ska jag härnäst?

Trumvirvel…..

Rätt svar är Florens!

9.e april börjar jag jobba på Driveline siten som ligger lite utanför Florens. Jag kommer arbeta på Supply Chain avdelningen och jag har fått två projekt, ett som innefattar implementation av en mjukvara som operatörerna ska använda när de beställer material. Det andra handlar om att implementera självkörande truckar i produktion. Det ska bli riktigt roligt och väldigt spännande att arbeta inom Driveline divisionen eftersom jag tror att den är väldigt olik Aerospace.

Det har varit en väldigt lärorik tid i Trollhättan och jag har fått möjlighet att göra extremt många olika saker som jag aldrig kommer få tillfälle att göra igen. Jag kommer sakna mitt kära traineegäng samt alla trevliga kollegor som har välkomnat mig med öppna armar. Vi får hoppas att italienarna är minst lika trevliga. ☺

Lovar att gästblogga från Italien!

Ha det bra till dess!

/Signe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.