Anmälan till traineeprogrammet öppen!

Anmälan till traineeprogrammet öppen!

Hejsan!

Vår första rotation på våra hemavdelningar närmar sig sitt slut, vilket känns väldigt tråkigt men samtidigt spännande då nya utmaningar väntar i och med rotation 2. Under vår första rotation har vi traineer fått ta del av flera olika delar av verksamheten här i Trollhättan och även träffat personer från alla möjliga avdelningar. Tack vare detta har vi lärt känna företaget ännu mer, vilket har gett oss förståelse för vad som intresserar oss för framtida rotationer.

Vi har även hunnit med en hel del traineeaktiviteter under vår första rotation. Under veckan hade vi till exempel traineer från Siemens Energy på besök. Vi presenterade GKN Aerospace som företag för dem medan vi fikade och tog sedan en rundvandring i våra verkstäder. Det var trevligt att lära känna andra traineer och lära sig om deras traineeprogram.   

Speaking of traineeprogram, äntligen är ansökan till traineeprogrammet 2022 på GKN Aerospace öppen! Annonsen hittar ni HÄR och ansökan stänger den 20 februari 2022. Har ni några frågor om programmet kan ni kontakta oss via vår mail: aerotrainees@gknaerospace.com eller prata med oss på någon av de mässorna vi kommer delta på framöver: CHARM, LARV, LARM och HotSpot.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.