IT’S ALMOST CHRISTMAS TIME!

IT’S ALMOST CHRISTMAS TIME!

Halli, hallå kära läsare!

Sen förra inlägget har vi hunnit med väldigt mycket, allt ifrån julmingel med tidigare traineer med lussekatter, pepparkakor och glögg i stora lass, till studiebesök i Norge. I Norge var vi en hel dag på vår site i Kongsberg där vi fick lära oss mer om deras organisation, vilka produkter de jobbar med samt mer om deras framtidsutsikter. Såklart fick vi också en rundvandring i deras verkstad vilket var superintressant eftersom vissa produkter inte tillverkas hos oss i Trollhättan.

Bortsett från vårt studiebesök hann vi även ett besök på Norges försvarsmuseum där vi lärde oss mer om de historiska krigen från ett norskt perspektiv. Norgeresan bjöd på väldigt fint (men kallt) väder, extremt fin och mysig landskap med snötäckt natur och det perfekta tillfället att svetsa samman vår traineegrupp ännu mer. För vad skriker mer “sammansvetsning” än att bo alla tillsammans i ett rum med fem sovplatser och ett badrum?

Nu känner man verkligen att julen, nyår och allt däremellan nalkas med stormsteg. Mycket av snön som fanns här förra veckan har redan töat bort men jag håller alla mina tummar och tår att den kommer tillbaka lagom innan julafton. I och med att årsslutet närmar sig, närmar sig också ett uppehåll på bloggen (sjukt tråkigt, jag vet…). Men oroa er inte, vi kommer tillbaka efter lite julledighet och då väntar mycket spännande, det kan jag lova! 🙂

Till dess önskar vi traineer er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.