Tobbe testar blogga!

Tobbe testar blogga!

SCA Lilla Edet
Ingenjör i arbete =) ...med mkt diskret produktplacering...

Denna vecka har det varit Training Days här på Volvo Aero vilket hade syftet att utbilda PD. Nu tillhör inte jag produkt utvecklingen egentligen men passade ändå på att gå flera kurser. Det var mkt givande måste jag säga, överlag mkt hög standard på kurserna. Man är lite extra trött i huvudet såhär på fredag eftermiddag dock, för det va mkt information på en gång.

Nått lite mer vemodigt är att jag idag gjorde min sista dag på min nuvarande praktikperiod. Men det känns ändå inte alltför tungt då det är inom produktion och 30K (motor till Airbus A320 Neo) som jag gjort min period och hit kommer jag med all sannolikhet att återvända. Kommer dessutom försöka hålla mig uppdaterad med information därifrån fortlöpande under min fortsatta tid som trainee.

Nä nu är det helg som gäller! Blir troligen en sväng till skogen och kolla på djurlivet genom ett kikarsikte =) Sedan siktar jag på att spendera mkt tid i soffan med film och MW3 en förkortning som inte kräver förklaring för många å ni andra överlever nog ändå… Nästa vecka blir det mer utbildning och gruppaktiviteter, delvis studiebesök som det på bilden men det återkommer vi med då.

Trevlig Helg // Tobias

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.