Kort uppdatering och en födelsedagshälsning

Kort uppdatering och en födelsedagshälsning

 

Kul att vi fått igång bloggen och ett extra stort plus i kanten till Isabelle som jobbat hårt med allt det administrativa. Detta blir inget långrandigt inlägg utan jag vill mest uppdatera hur läget är för min egen del. Jag avslutar just nu min första praktikperiod på avdelningen för aero- och termodynamiska beräkningar. Det har varit 6 intressanta och givande veckor och det känns helt rätt att jag får min befattning här i slutändan. Efter kommande aktivitetsvecka väntar en period på marknadsföring för mig, något jag sett fram emot ett bra tag. Känns som en väldigt spännande del av företaget!

På fredag åker jag hem till Stockholm. Väldigt efterlängtad måste jag säga! Det ska verkligen bli kul att träffa familj och vänner. Framförallt ser jag fram emot att fira min älskade lilla systerson Milo som blir 2 år idag. Morbror hälsar ett stort grattis och skickar massa pussar och kramar från Trollhättan!

Simon

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.