Dan före dan

Dan före dan

En dag kvar och man börjar väl känna lite julstämning… eller nä det gör man inte! Sitter på jobbet precis som vanligt, utanför regnar det precis som vanligt och ikväll blir det träning precis som vanligt. Är inte riktigt samma sak med julen längre tyvärr men imorn vet jag att julkänslan kommer för då åker jag hem och firar med familjen. Alla syskon kommer fortfarande hem vilket är väldigt kul men lite besvärligt med tanke på att man måste fixa julklappar. Som tur är finns internet, har inte trängts i butiken en enda gång i år utan köpt allt online. Kollar även på present till mig själv i form av en resa till alperna för att utveckla min skidåkning något…

Dom röda dagarna är ju tyvärr få denna jul och nyår så det kommer bli en del tid här på jobbet, hoppas inte alla andra har tagit semester bara för då blir jag väl ensam! Är för närvarande på inköp eller rättare sagt med inköpsledare vilket inte riktigt är inköp utan mkt närmare projektet egentligen. Jag har själv fått i uppdrag att ordna en kontakt med en underleverantör angående en ny artikel vi ska designa och köpa så det är ett skarpt uppdrag, självklart får jag stöttning när jag behöver och vill ha det. Sen har jag många andra uppdrag och uppgifter också samtidigt som jag försöker få grepp om hur dom arbetar här.

Bara att jobba på denna fredagen oxå så tar vi och sjunker in i julstämningen senare ikväll! God Jul på er!

// Tobbe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.