Sista arbetsdagen före “jullovet”

Sista arbetsdagen före “jullovet”

23:e december – alla klappar inhandlade, lussebullarna bakade, lägenheten pyntad och så regnar det… Nej, någon direkt julstämning har inte infunnit sig, men det ska bli trevligt att träffa familjen och få mysa med syskonbarnen. Och Karl-Bertils Johnssons jul så klart!

 

 

På jobbet är det fortfarande fokus på VPS och lean, men också mycket tankar kring utlandspraktiken som närmar sig snabbt. Jag hoppas att jag snart kommer kunna bestämma uppdrag och praktikplats. Har funderat kring många olika möjliga destinationer och just nu står det mellan den egna koncernen eller leverantörer av smide eller gjutgods, väldigt ospecificerat med andra ord. Blir spännande att se hur det till slut kommer bli! Kanske någon som har ett tips?

Hoppas ni får en riktigt god jul!
// Ida

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.