Vinter!

Vinter!

Nu verkar det äntligen som att vintern är på väg och att Tobias kan få börja isklättra!

Själv håller jag mig i verkstäderna här på Volvo Aero. Denna praktikperiod är jag med i införandet av Volvo Production System i produktion här i Trollhättan. Det är Volvos sätt att införa lean production, vilket enkelt sagt betyder att man vill skapa mer värde för mindre arbete. Väldigt kul att vara med när man implementerar ett sånt tankesätt på de väldigt olika processerna vi har här.

 I helgen var vi i Göteborg för att handla födelsedagspresenter till halva familjen, som valt att fylla år i december. Julklappar får bli ett senare bekymmer. Har ni hunnit med att köpa alla julklappar än?

 // Ida

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.