El Clásico Julfest

El Clásico Julfest

Wow, redan börjar vecka två på affärsutveckling och marknad lida mot sitt slut. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men det känns som att tiden går fruktansvärt mycket fortare när man jobbar än när man gick i skolan. Det är ju skönt på många sätt, men samtidigt önskar man ibland att dagarna vore lite längre. Helgerna inkluderat =)

Dessa två veckor har annars mest gått åt att lära känna människorna på min nya avdelning. De är varit väldigt trevliga och jag känner mig verkligen välkommen. Jag har ju aldrig jobbat med affärsutveckling/marknadsföring tidigare så det kommer vara en extremt lärorik period hoppas jag. Annars har de kanske största höjdpunkterna varit de två innebandypassen jag blivit medbjuden på av grabbarna här. Jag har inte stått på en innebandyplan sen jag slet av korsbandet för ganska exakt ett år sen så jag var ganska nervös över hur knäet skulle reagera. Till min stora lycka har det dock gått väldigt bra och jag har inte haft några känningar alls. Knäet känns stabilt och klarade av tempoökningar och snabba vändningar. Fantastiskt härligt och ett kvitto på att rehabiliteringen gett resultat. Sen ska det ju erkännas att bollkontrollen inte var något att hänga upp i granen direkt.

Apropå granar (ingen briljant övergång, sorry) så har jag och mina kollegor även jobbat med at sy ihop den traditionsenliga julfesten som de nya traineerna anordnar för tidigare årskullar. Jag är nämligen, vid sidan av mina mer professionella sysslor, även festansvarig i årets grupp. Ett mer ansvarsfullt område än man kanske tror, i alla fall en vecka som denna. Startskottet går om några timmar bara och jag hoppas det blir lyckat. Vi återkommer med en uppdatering!

Imorgon åker jag till Stockholm också. Ska bli trevligt att hälsa på nära och kära, samt att se ett hett El Clásico på lördag med goda vänner. I den form Real Madrid är i just nu har jag svårt att se något annat än en hemmaseger, men det är fortfarande helt omöjligt att veta. Stormatch!

Åh en sista grej! Tre italienska lag vidare i Champions League, flest av alla nationer. Just sayin’. Mancs for nothing, haha!

Simon

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.