Lucia

Lucia

Hej,
Idag är det Lucia och jag undrar lite var december tog vägen. Ja jag vet, det är bara den 13:e men ändå. För två veckor sedan tyckte jag att det var en ocean av tid kvar till jul och att det fanns gott om tid för såväl julklapps inköp som för diverse andra aktiviteter. Nu två veckor senare har jag fortfarande inte lyckats köpa en enda klapp och har inte heller hunnit med att göra den obligatoriska jultvagningen i havet. Den sistnämnda aktiviteten är dock planerad i helgen, finns viss risk att det blir lite småkyligt=)
Arbetet de senaste veckorna har varit hektiska men otroligt lärorika, de har ägnats åt rapportskrivande, granskningar och operativt arbete i kombination med flera roliga trainee-aktiviteter. En nyttig lärdom som jag tagit är att man orkar bra mycket mer än man tror om något är inspirerande och roligt. Det är alltid kul och testa sina gränser och känna att man kommer framåt.
Jag vill passa på att tacka alla gamla traineer för ett mycket trevligt julbord förra veckan, kul att träffa många nya personer och få ett ansikte till namnen man sett i listorna.
Ha en riktigt bra vecka!
Trevlig Lucia
/Viktor

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.