Julklapp och förkylning

Julklapp och förkylning

Tredje ljuset i adventsljusstaken är tänt, snart snart är det jul. Tiden bara springer fram, men som man säger ”tiden går fort när man har roligt” och roligt har jag varje dag.

Tyvärr räcker det inte med att ha roligt för att hålla sig kry, som så många andra i dessa dagar går jag och snorar och hostar. Gick hem tidigt idag för att vila ut och förhoppningsvis må bättre imorgon. Till min stora glädje låg julklappen från jobbet i brevlådan och väntade när jag kom hem

Eller rättare sagt ett presentkort på en julklapp, vi får nämligen välja själva. Jag valde en ny träningsväska och hoppas på att det peppar kroppen till att bli frisk igen.

Håll er friska där ute!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.