Fredag

Fredag

Fredag! Gott att det närmar sig helg efter en hektisk arbetsvecka. Veckan har i mångt och mycket gått ut på att färdigställa dokument inför nästa stor projektgate i 30K IMC projektet. Granskningen ligger fortfarande ett par veckor fram i tiden, men med tanke på nästa veckas äventyr gäller det att vara ute i god tid=)

Jag ser verkligen fram emot nästa vecka, ska bli kul att komma ut på resande fot igen. Det jag ser mest fram emot är gruvbesöket hos LKAB i kiruna, ska bli riktigt roligt att “gräva” ner sig någon kilometer eller så i backen och se hur det går till att bryta järnmalm. Jag ser även fram emot att besöka våra andra mål med resan, det blir liksom en härlig kontrast… Ena stunden är man så nära jordens mitt punkt som man någonsin varit, nästa besökar man es-range och jag kan väl påstå att så mycket närmare rymden än så har jag aldrig varit=)

En annan förhopping när vi besöker de norra delarna av landet är att kanske få se ett riktigt norrsken. En arbetskollega visade mig bilder tagna i Porljus för en vecka sedan, helt sjukt vad häftigt det ser ut att vara när hela himlen lyser upp.

En annan lite rolig sak med resan till luleå är att det på bokningsbekräftelsen som kom i veckan står att vi ska åka “luxury car”! I själva verket är det bara en vanlig stor kombi, dettta visar ju lite på hur bortskämda vi är i sverige och vad det engelska språket kan lura oss med. Jag menar, i andra länder skulle detta säkert anses vara en lyx bil, men i svedala är ju en V70 en V70 och ingen lyxbil, eller??

Ikväll blir det säsongen andra träningsmatch med Åsaka SK skall spelas och imorgon skall det pyrschas dovhjort och vildsvin! Det bådar för en bra helg=)

Ha det gott!!!

/V

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.