Längtar redan efter nästa vinter =)

Längtar redan efter nästa vinter =)

Vill börja med att återkoppla till skidresan jag gjorde v8 till Flaine. Måste säga att det är en av de bättre resor jag någonsin gjort. Skidåkningen var helt underbar, Flaine är en del av Grand Massif som erbjuder 137 pistade nedfarter varav den längsta är 14km. Maten var om möjligt ännu bättre, vi reste med all inclusive och det erbjöds minst 3 olika rätter samt efterrätt varje lunch och middag. Det bästa med ett sådant buffébord när man åker skidor är att man kan med gott samvete äta tills man mår illa för man vet att man kommer förbränna det i backen. Egentligen vill jag åka igen redan i år men det är för mycket planerade aktiviteter här på jobbet nu de sista veckorna innan vi åker på utlandspraktiken som jag inte vill missa. Idag skall vi t.ex. träffa AB Volvos VD och koncernchef Olof Persson. Vi skall nu alldeles strax bege oss mot Göteborg.

Ja man kunde sitta ute i t-shirt och äta lunch!!!

 

 

 

 

 

Dom dagar jag ändå var/är här på jobbet denna vecka ska jag delvis ägna åt att söka lösningar för trucktrafiken i A-verkstaden. Som det ser ut så kommer det i framtiden bli mycket hög belastning på transportvägarna här och en förändring av flödena är på sin plats. Jag gör detta som min sista uppgift innan avresan till USA som närmar sig med stormsteg.

/ Tobias

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.