Sista praktikperioden på hemmaplan…

Sista praktikperioden på hemmaplan…

Sedan drygt en vecka tillbaka är jag på min nya, och sista, praktikplats: inköp. Här på inköp följer jag med leverantörsteamet för Böhler Schmiedetechnik där jag senare i vår ska göra min utlandspraktik. 

Böhler Schmidetechnik

Jag har också fått ett eget uppdrag där jag ska göra en kvalificeringsplan för eventuella nya leverantörer av skivor. Hittills har jag, med många andras medhåll, kommit fram till att jag nått Volvo Aeros mest förkortningstäta verksamhet, att lära sig alla vore ett 6-veckorsuppdrag i sig 🙂

 Ingen kan väll ha ungått att våren har kommit, men än så länge går det faktiskt att åka skridskor i närheten av Trollhättan. Fast jag får erkänna att även jag blir glad när man vaknar av att solen lyser in genom fönstret och man får ha “vårsko-premiär”.

På bilden ser ni också en liten, liten del av min väg till jobbet. Snart får man en helt ny väg till jobbet, i Österrike! Ska bli väldigt spännande och roligt!

/Ida

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.