Jobb, mat å nöjen

Jobb, mat å nöjen

Dagarna bara flyger förbi och jag börjar redan känna lite ångest över att jag måste åka hem trots att det är mer än en månad kvar. Senaste veckan har gått extra fort då vi fick besök från Sverige av 2 medarbetare som inte ville sitta still en enda dag. Blev nästan lite väl lugnt nu när dom åkte men jag ska se till att försöka hålla ångan uppe.

Vi besökte bl.a. en nöjespark, Liseberg släng dig i väggen…. Dom hade massor av bergodalbanor, den ena mäktigare än den andra. Alla vågade sig inte med hit dock och de som gjorde mådde inte sådär jättebra efter några åk.

Efter en sådan fartfylld lördag så spenderade vi söndagen på stranden. Vi hade blå himmel hela dagen utan tillstymmelse till ett moln. Jag såg till att få på rikligt med solkräm från början medans Viktor körde helt utan med attityden ”här ska f## inte användas nån solkräm”. Behöver jag ens berätta hur det slutade… 🙂 Helt plötsligt matchade han sina rosa shorts lite väl bra! Vattnet var dessutom riktigt skönt och totalt så spenderade jag nog mer än en timme i vattnet.

 Deras vistelse avslutades med ett besök på en Japansk restaurang där vi provade Teppanyaki. Detta är när kocken lagar maten på en stor stekhäll precis framför dig (stänkrisken är stor). När den vanligaste frasen från kocken var ”more sake more fun” så blev det en rolig kväll men inte lika rolig arbetsdag dagen efter…

Denna helg blir det nog ett besök till bion där för övrigt redan 2 filmer blivit avverkade och ett besök till stranden är ju självskrivet om bara vädret tillåter.

Jobbet flyter på och imorgon skall vi se om mina föreslagna ändringar i ena programmet blir lika bra i praktiken som det är i mina papper 🙂

/ Tobbe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.