“Pull or Die”

“Pull or Die”

“Untill you pull and deploy your parachute you are dead!” Det var med dessa ord upprepandes i bakhuvudet man klev in i det lilla flygplanet som skulle ta en upp till 14 000 ft och starten på ett fritt fall på 60 s ner till 5 000 ft där man förhoppningsvis skulle fortsätta färden under en utvecklad och fungerande fallskärm. Som ni förstår i och med detta inlägg så fungerade fallskärmen som den skulle! Har hittills gjort 3 hopp och det känns som det kommer bli fler.

Förutom att hoppa fallskärm som har tagit upp större delen av min fritid det senaste så har jag mest slappat på stranden och ätit god mat. Jag njuter helt enkelt. Vet inte hur jag ska klara av att komma tillbaka till Sverige om det inte blir bättre väder hemma snart för här är man verkligen bortskämd med bra väder. Igår kom det visserligen en åskskur med golfbollshagel men efter 4 timmar så var det blå himmel igen.

Volvo sponsrar ett lokalt baseballag här och i lördags var det dags för den årliga picknick som Volvo bjuder på. Samtliga anställda med respektive var bjudna till en särskild del av stadion som Volvo hade hyrt. Här bjöds det på korv med bröd och hamburgare och lite senare blev det även glass. Detta var en mycket trevlig tillställning som tyvärr slutade med att hemmalaget förlorade. Det var på det hela en mycket trevlig upplevelse och jag tror inte det var så många som brydde sig om vem som vann egentligen…

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.