Semester!

Semester!

Då är man äntligen snart framme vid sitt livs första ”riktiga semester”, så länge jag kan minnas har det varit sommarlov från olika typer av utbildningar som har gällt på somrarna (+sommarjobb!) Det känns att man samlat ytterligare några vuxenpoäng, men det ska nog gå bra – jag tror jag kan vänja mig vid att ha semester. =) Imorgon jobbar jag sista dagen innan det är dax för lite ledighet. Det är dock imponerande hur fort tiden har gått sedan mitten av september och första dagen på traineeprogrammet. Det är inte utan anledning man brukar säga att tiden går fort när man har roligt!

Planerna inför utlandspraktiken går också framåt; jag har idag börjat nysta lite i olika möjligheter till boende. Ska bli skoj!

Trevlig sommar!                                          

Isabelle

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.