Bandy!

Bandy!

Igår kväll drog nästan hela gänget till Vänersborg efter jobbet. Förutom god mat och trevligt sällskap så bjöd kvällen på en bandymatch mellan IFK Vänersborg och GAIS. Trots att IFS:s bästa målskytt var avstängd lyckades de vinna med 4-3, vilket de flesta kunde glädjas åt.

Hela gänget med traineer och flera från HR!

 

Skott!

 

Måååål! Notera älgarnas glädje!

 

Bandy-VM i Vänersborg!

På jobbet pågår fortfarande praktiken på vår hemavdelning. Denna vecka har jag jobbat lite med att hantera avvikelser på produkter. Det handlar om att se till så att avvikelsen dokumenteras på ett korrekt sätt för att underlätta vidare utredning. Det är viktigt att identifiera potentiella orsaker samt åtgärder för att undvika att samma avvikelse inträffar en gång till. Jag har även varit med vid granskning av en detalj där syftet var att säkerställa att produkten uppfyller samtliga ställda krav innan frisläppande för leverans sker. Jag har dessutom börjat planera min nästkommande period mer i detalj men mer om detta får ni läsa en annan gång. Jag kan redan nu avslöja att det kommer handla om ett nytt spännande projekt här på GKN!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.