England, here we come!

England, here we come!

Nu är vi inne på den sista veckan i första praktikperioden. För min del har mycket av den första praktikperioden kretsat kring att lära känna avdelningen, arbetssättet, produkten vi jobbar med och produktionsprocessen i sin helhet. Det har varit mycket att ta in och att det finns mycket varierande arbetsuppgifter, det finns det inget tvivel om.

Så här vid slutet av en praktikperiod så innebär det även att man börjar planera inför kommande praktikperioder. Nästa praktikperiod har jag dock redan fixat. Den kommer jag att förlägga på avdelningen CMM och robotprogrammering, där jag har fått i uppgift att kartlägga deras online- och offlineprogrammering.

Innan andra praktikperioden börjar är det dock aktivitetsvecka som gäller. Bokenäs på måndag och tisdag följs upp med en resa till England där vi har planerat in ett besök hos GKN Aerospace i Filton. Vi kommer alltså att tillbringa andra halvan av nästa vecka på den engelska västkusten och bland annat få se hur tillverkningen av flygplansvingar och andra flygplansstrukturer går till. Helgen har vi tänkt spendera i Birmingham med bland annat shopping och Premier League-match mellan Aston Villa – Arsenal – det ska bli riktigt skoj!

Får vi se den här mannen glad nästa lördag? Förhoppningsvis 🙂 (källa: www.guardian.co.uk)

Övrigt som har hänt sedan sist är att jag och min flickvän har varit på en mysig miniweekend i ”mässtaden” Hannover. På vägen hem från Hannover så blev bussen stoppad hela två gånger i tullen. Har aldrig blivit stoppad i tullen innan så allting verkade komma retroaktivt. 17 timmar i buss, jo jag tackar!

Idag ska jag göra mitt andra pass på gymmet som vi har här på företaget. Det första gjorde jag nu i måndags och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med gymutbudet; bra utrustning, stor lokal och stort utbud av träningsmaskiner ger 5 F av 5 möjliga.

Det var allt för denna gången. På återläsande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.