Sankta Lucia!

Sankta Lucia!

“Sankta Lucia, ljusklara hägring..” lät det 07.10 imorse hos oss på GKN Aerospace när Lucia och hennes tärnor och stjärngosse kom på besök. De bjöd oss på stämningsfull och ljuvlig sång. Lucia är en av mina favorittider på året. Tycker det är så mysigt!

Så här såg det ut hos oss på GKN tidigt imorse.

Efter ännu en aktivitetsvecka och ett lyckat besök på GKN Aerospace i Filton och Western Approach, så är vi nu inne på praktikperiod nummer två. Denna tillbringar jag på en av kvalité-avdelningarna.Hittills har jag fått följa med på revisioner i de flesta av våra verkstäder, fått se flera delar som jag inte sett tidigare och även träffat många intressanta människor. Härom dagen var jag även med och lekte detektiv när vi rotade runt i arkiven. Jag har också fått ett litet projekt som jag ska jobba med, nämligen att uppdatera en leverantörslista. Denna uppgift har varit väldigt givande då jag fått mer kunskap om vad vi har för leverantörer och vad de gör åt oss.

Till helgen blir det förhoppningsvis en julshoppingrunda i Göteborg och “Jul på Liseberg”.

Hoppas ni alla haft en underbar Luciadag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.