Praktik på marknad

Praktik på marknad

Hallå där!

Nu är vi inne på vår tredje praktikplats av fyra här i Trollhättan. Jag håller nu till på marknadsavdelningen mot rymdsidan, och här har jag fått i uppdrag att göra en enkätundersökning mot våra forskningspartners på universitet, högskolor och institut. Det vi vill ta reda på är hur våra forskningpartners upplever samarbetet med oss. Jag har gjort enkäten, skickat ut den och fått in en del svar, så nu håller jag på att tjata på dem som inte hittills har svarat:P

Samtidigt intervjuar jag våra projektledare på GKN, och denna vecka har jag även börjat med att intervjua några av enkätdeltagarna. Imorgon bär det av till Stockholm, där jag ska intervjua några av enkätdeltagarna från KTH. Riktigt kul och intressant att se vad jag får in för svar!

Sen sist jag skrev har vi också varit ute på olika arbetsmarknadsmässor runt om i landet. Senast var vi i Linköping på LARM. Det var många nyfikna studenter som kom till vår monter och ville veta mer om företaget och trainee-programmet. Det var riktigt skoj att träffa allar er studenter som vi träffat på under mässdagarna. Om ni har fler frågor, så kan ni skriva i vårt forum eller mejla oss=)

LARM (7)
Det var full rulle i vår monter under LARM i Linköping.

 

Förra helgen blev det lite mys- och tjejkväll hos en kompis, med ostbricka, snacks, vin och melodifestivalen. Det blev en riktigt lyckad kväll! Helgen som kommer så stannar jag kvar i Stockholm efter intervjuerna på KTH då det vankas träningshelg i Lacrosse. Det ska bli riktigt skoj!

Tjejkväll med en massa gott till melodifestivalen=)
Tjejkväll med en massa gott till melodifestivalen=)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.