Ljusare tider

Ljusare tider

Om ni lyckats missa det framtill nu, så ser ni ovan att vi öppnat ansökningsfönstret för traineeprogrammet 2013/2014. Kort och gott tänkte jag bara tipsa er om att ta chansen! Det är en väldig möjlighet och personligen är jag otroligt glad att jag valde att skicka in min ansökan. Under fliken för karriär finns information om hur ni går tillväga för att söka.

De senaste veckorna har jag spenderat inom inköpsorganisationen. Här jobbar man nära med leverantörer för att säkra att vi får hem detaljer i tid till rätt kvalitet och pris. Under perioden har jag dels arbetat med ett uppdrag som handlar om utvecklingspotentialer. Parallellt med detta har jag även fått möjligheten att delta på diverse intressanta aktiviteter som t.ex. leverantörsbesök. Jag har fortfarande några veckor kvar här, vilket känns bra då jag stortrivs och lär mig mycket!

Som inläggets titel anspelar på så börjar dagarna kännas lite längre igen. Nu är det i princip ljust ute när man kommer till Trollhättan på morgonen, och fortfarande ljust när man kommer hem på eftermiddagen. På tal om ljus, så har jag fått grönt ljus att åka till staterna under praktikmånaderna i sommar. Det känns väldigt bra och jag ser fram emot ytterligare en utomlandserfarenhet!

Till helgen styr jag skutan mot Västmanland för att hälsa på i hemtrakterna. Ser fram emot att följa skid-VM. Vanligtvis brukar jag avsluta inläggen med någon snitsig bild. Den här gången har jag faktiskt ingen på g. Får kompensera med ett bildinlägg en annan gång.

Ha det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.