Problemlösning

Problemlösning

Alla anställda på GKN får möjlighet att gå en hel del kurser som vi anordnar internt. Det finns kurser inom väldigt olika områden så som Jetmotorlära, IT eller inom produktioneteknik. Som trainee kan man dessutom passa på att gå extra många nyttiga kurser. Idag har jag påbörjat en tvådagars kurs inom problemlösning. Vi får teoretisk bakgrund till olika verktyg som vi sedan använder praktiskt i grupparbete. Vi i vår grupp försöker driva en restaurang så framgångsrikt som möjligt! Kanske låter som att den verksamheten är långt ifrån vår egen här på GKN. Trots helt olika brancher är dock verktygen detsamma. Kul att få tillbaka lite av känslan av skolbänken igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.