Snart bär det av!

Snart bär det av!

Hej kära läsare!

Som Hanna skrev i tidigare inlägg, så har vi nu kommit fram till det sista steget i trainee programmet, nämligen utlandspraktiken. Ikväll packar jag väskorna för att imorgon byta ut den svenska västkusten mot den brittiska. Jag ska nämligen göra min utlandspraktik på GKN Aerospace i Filton (strax utanför Bristol) i England.

Det är en hel del förberedelser innan, massa pappersarbete och dylikt, men nu ska allt vara klart. Eller? Ett problem jag stött på är att hyra en lägenhet på distans, vilket man inte kan i England då man måste vara på plats, en så kallad “distance regulation”. Därför blir helgens uppdrag att leta boende, och har för närvarande 5 visningar inbokade på lördagen. Håll tummarna att det går vägen!

På måndag morgon kl.8 står jag vid företagsportarna för att börja jag min utlandspraktik i England! Är väldigt exalterad och förväntansfull!=) Mitt nästa inlägg kommer från England. På återläsande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.