En mardrömsresa!

En mardrömsresa!

Hej kära läsare,

I fredags gick jag ombord flyget på landvetter, och trodde att jag skulle få en bekymmersfri resa..jag skulle ju bara flyga till England. Tji fick jag!

När jag mellanlandade i Amsterdam, så begav jag mig direkt till gaten där flyget till Bristol skulle avgå. På plats vid gaten säger de till mig att de redan bordat planet, och att jag inte får åka med, utan får gå och boka om biljetten. Detta är inte sant!!, flyger genom huvudet på mig. Men damerna vid gaten är väldigt bestämda, så är bara att bege sig till ombokningsdisken.

Vid ombokningen säger de att de två nästa flygen till Bristol är fulla, men det sista flyget ska det eventuellt finnas plats på, så det placerar mig på “waiting list”. Detta innebär att jag ska gå till gaten vid bordning, och hoppas att det finns en plats till mig. Detta är inte sant!!(igen!). Jag ska alltså sitta på Schipol flygplats i 5 timmar, och hoppas att jag kommer med sista flyget..härligt!

Som tur är hade jag med mig en bra bok, så timmarna bara flög iväg, och därefter kom jag faktiskt med sista flyget till Bristol!:D Turen har vänt! Eller?

När jag kom fram till Bristol stod jag vid bagagebandet och väntade på mitt bagage, men de kom inte..! Då får jag veta att mitt bagage är kvar i Amsterdam(!), och kommer nästa dag till Bristol. Detta är inte sant!!(igen!). Damen i “bagage service” var väldigt snäll och trevlig, och jag fick med mig ett badrums-kit och en t-shirt så att jag skulle kunna borsta tänderna och sånt=)

Men nu är både jag och mitt bagage framme i Bristol. Slutet gott!=)

Båda resorna flög jag med en Fokker 70, och till motorn som sitter i detta flygplan så gör vi brännkammaren. Kul att veta=)

 

Ett svar på ”En mardrömsresa!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.