USA

USA

Nu har jag kommit fram till USA, installerat mig i min lägenhet och gör nu min tredje dag på jobbet. Min resa till USA gick bra om jag jämför med den Claire beskrivit i inlägget innan. Jag reste via München till Boston. Lång flygresa men som tur var hade jag förberett mig med en tidning och en bok. Dessutom fanns det ett stort utbud av filmer på planet. Jag korsade atlanten med en Airbus A330 där en del av våra produkter finns i motorerna.  

Här i Connecticut är vädret fantastiskt med strålande sol och 20+ grader Celsius. Efter tre månader har jag kanske lärt mig att tänka i Fahrenheit.  Utlandspraktiken sammanfaller perfekt med sommarsäsongen här. Ser fram emot att åka till kusten lite längre fram.

Jag gör min utlandspraktik hos Pratt & Whitney som är vår kund och partner samt en av världens största jetmotortillverkare. Pratt & Whitney-motorer återfinns både i civila plan och militära. Huvudkontoret ligger i East Hartford, Connecticut, där även jag har mitt kontor numera. Jag delar korridor med andra internationella partners.

Jag har nu varit i USA några dagar, det är fantastiskt här och jag har knappt tre månader till att se fram emot.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.