Newington, Cape Cod och New York

Newington, Cape Cod och New York

Den senaste tiden har jag tillbringat i Newington, CT. Här gör jag min utlandspraktik på en utav våra fabriker. Jag arbetar löpande med uppgiften att optimera fräsoperationer vilket innebär både att vara med hands-on där spånen flyger, samt att sitta på kammaren och tänka till hur saker kan göras annorlunda. Lite då och då får vi besök hemifrån vilket har gjort att jag lärt känna kollegor från både staterna och Sverige.

Under helgerna försöker jag vara runt och se mig omkring så mycket som möjligt, speciellt den senaste tiden då jag har haft min bättre hälft på besök. Förra helgen var vi i New York och helgen innan dess var vi ute på Cape Cod. Jag antar att ni redan känner till det mesta om turistfällorna i New York så jag väljer att fokusera på den sistnämnda platsen. Cape Cod är en halvö som tillhör Massachusetts och sticker ut i Atlanten. Här kan man bland annat hyra cykel för en billig slant och cykla mellan långa, obebyggda och finkorniga stränder. Man kan även passa på att unna sig en relativt billig hummer vid någon av restaurangerna med utsikt över Atlanten. Det sägs även att det var någonstans längs dessa stränder som man filmade i filmen hajen, har dock inte haft tid att kolla upp det så var hård med källkritiken. I New York besökte vi bland annat en plats som kan vara värd att nämna, 116 MacDougal St – The gaslight. Ni som har läst Bob Dylans chronicles förstår känslan. Numera en låst grind ner i källaren, men ändå!

Vi hyrs!

 Cyckel Cape CodCentral parkGaslight2Manhattan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.