Semester!

Semester!

Kära läsare,

Idag jobbade jag min sista arbetsdag på 3 veckor, då jag nu går på semester!=) Och vad ska jag hitta på under min semester månntro? Jo, på söndag bär det av mot Kanada och VM i Lacrosse! För ett par helger sedan var jag med landslaget i Berlin, och deltog i en Lacrosse turnering. Efter att ha spelat ihop under helgen, så ser det nu riktigt lovande ut inför VM. Håll tummarna för att det går bra för oss!=)

Berlin

VM pågår i 2 veckor, och sedan bär det av mot Florida, och en veckas välbehövlig vila. Kommer bli en riktigt bra semester!

Till Kanada kommer jag flyga med en Boeing 767. Det finns två olika motorval för det här flygplanet: antingen motorn från Pratt & Whitney (PW4000) som Hanna skrev om i sitt förra inlägg, eller en motor från GE (CF6-80). I Trollhättan tillverkar vi komponenter till båda motorerna, vilket betyder att jag med 100% säkerhet kommer flyga med ett plan som drivs av en motor med komponenter från Trollhättan=)

Sista arbetsdagen tillbringades i Birmingham då vi hade en månadsavstämning inom ett av våra projekt. Väldigt intressant att få träffa våra samarbetspartners och diskutera månaden som varit. Hur det har gått i respektive del av projektet, vad man gjort, vad som gått bra, men även om man stött på problem och hur man ska lösa dessa. Väldigt lärorikt!

Önskar er alla en underbar sommar!

Ett svar på ”Semester!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.