Flera år klokare

Flera år klokare

Om vi tar oss tid och summerar året kan vi säga att vi blivit minst tio år klokare.

Vi började på GKN via en stentuff rekrytering där vi blev analyserade, testade och pressade till max. Allt för att vi som blev utvalda skulle klara av att bära ”traineehatten”. Väl antagna på programmet fick vi veta att vår ”fläshiga” utbildning från våra fina universitet enbart var en simpel biljett. Nu var det viktigt att prestera och visa fram fötterna. Glöm alla betyg, i denna värld är prestation och resultat det nya måttbandet. Vad har vi då presterat?

Det vi egentligen kvalificerade in för var att få ett utbildningsår utan dess like. Med traineehatten från GKN öppnar sig dörrar som vanligtvis är stängda för allmänheten. Vi har under året erfarit verkstadspraktik, möten med företag från flygbranschen och även företag från andra branscher. Vi har jobbat på olika avdelningar där vi haft kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har blickat in i framtida teknologier och träffat människor med olika bakgrund från olika befattningar. Vi har träffat pionjärer intresserade av rymden och varit djupt under marken för att ta del av svensk flyghistoria. Vi har jobbat för att marknadsföra GKN och tagit del av utbildningar vilka kommer göra oss till bättre medmänniskor och effektivare medarbetare. Listan över vad vi har presterat är lång. Trots det har vi fortfarande mycket kvar att lära innan vi är tillräckligt hårdkokta för att inta våra slutgiltiga roller på GKN.

Så låt oss nu summera året som ett händelserikt år där vi blivigt klokare och mer erfarna. Vi väntar ivrigt på att det nya året skall börja.  För då är det dags att köra igång igen.

Gott nytt år och god fortsättning!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.