Provsmaka året som väntar….

Provsmaka året som väntar….

Den näst sista dagen på år 2013 fick ni en nyårshälsning av Marin då han summerade vårt händelserika år som varit. Jag tänkte också önska er ett gott nytt år från oss traineer men istället genom att ge er en liten inblick i året som vi har framför oss som traineer på GKN Aerospace.

När vi kommer tillbaka från en lång och härlig julledighet, bortsett från att arbetsdatorn emellanåt fått göra en sällskap, ger vi oss iväg på en fyradagars resa genom Mellansverige för att besök ett flertal företag. Jag tänker inte avslöja här och nu vilka de spännande företagen är utan det får ni följa bloggen för att få reda på.

Efter vår resa nästa vecka går vi in i praktikperiod tre av fyra som tillsammans med praktik är fullsäckad med många intressanta interna besök. Vi är mycket tacksamma för att anställda på företaget har tagit sig tid, och även kommer att göra det nästa år, för att träffa oss. Efter en sex veckor lång praktikperiod är vi inne i helgen vecka 8 då vi traineer ska ge oss iväg på en resa till England för att besöka två stycken GKN siter samt GKN Aerospace huvudkontor för att.. nej det ska jag inte avslöja nu utan det får ni reda på lite senare i vår. När vi slutfört denna resa är det dags för vår sista praktikperiod som avslutas i april. I slutet av april ska vi sedan ut på vårt sista äventyr som traineer och kanske även största, utlandspraktik. Utlandspraktiken kommer vi utföra på olika ställen i världen och genom att följa bloggen kan ni följa oss vart vi än vi befinner oss.

Jag hoppas att denna inblick ger er mersmak att fortsätta följa vår blogg som varje vecka även detta år kommer bestå av inlägg från oss där vi på olika sätt beskriver vårt år som traineer på GKN Aerospace.

Gott nytt år och på återseende!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.