På väg till LARM i Linköping

På väg till LARM i Linköping

Nu sitter vi ännu en gång i en fullproppad bil med autopiloten inställd mot Linköping. Denna gången ska vi, som Anna hintade om i förra inlägget, besöka GKN Aerospace Applied Composites AB (även kallat ACAB) och dessutom marknadsföra GKN Aerospace och vårt traineeprogram på LARM. LARM är Linköpings universitets arbetsmarknadsdag där vi från årets traineegrupp kommer att resa en monter i morgon tisdag. Därför uppmanar vi alla er som har vägarna förbi Linköping att besöka oss och tjöta lite. Vi kan prata om traineeprogrammet (vars ansökningsperiod nyss öppnat), GKN, flygbranschen, motorer eller väder och vind, ni bestämmer – hoppas vi ses där!

Håll utkik efter oss i våra lysande blåa tröjor! Bilden är från när vi besökte Lund i höstas, självklart kommer Malin och Marin också finnas med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.