Som en grönsak i skallen

Som en grönsak i skallen

Nu är vi åter igen hemma från veckans aktiviteter och vi har dessutom avverkat sista delen i utbildningspaketet på Bokenäs vilket resulterar i att man nu känner sig som en grönsak i skallen.

 DSC_0129

Denna sista del behandlade konflikthantering, ett otroligt viktigt ämne om man vill fungera bra och effektivt med människor i sin omgivning.

På måndag börjar min nya samt sista praktikperiod i A verkstaden. Detta avslöjar absolut ingenting av vad jag ska göra där men just nu måste jag packa om mina väskor för imorgon åker jag nämligen till Stockholm för att fira min mamma som fyller 50 år. Återkommer om någon vecka med ytterligare inlägg angående den superspännande praktikperioden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.