Nu är vi på plats i USA!

Nu är vi på plats i USA!

Efter en lång flygresa är vi nu på plats i Hartford i USA. Fokus nu är att få ordning på tidsomställningen, bekanta sig med vårt boende för 4 månader framöver samt utforska området.

På måndag ska jag vara på plats på GANE (GKN Aerospace Newington) som kommer vara min arbetsplats fram till mitten av augusti. GANE är specialiserat på bearbetning av stora komponenter, främst till främre delen av flygmotorn till exempel fläkthus, till både civila och militära flygmotorer men också stora komponenter till gasturbiner.

På GANE ska jag arbeta på deras inköpsavdelning och jobba med lite olika arbetsuppgifter. Jag ska utföra en del arbete för GAS (GKN Aerospace Sweden) vägnar, som transportlösningar och kapacitetsanalyser hos leverantör. För GANE ska jag stötta deras inköpsavdelning med inköp och materialstyrning samt även med lite olika uppsättningar av materialflöden.

GANE
GKN Aerospace Newington

Jag ser fram emot mina månader här i USA och lovar att skriva om mina upplevelser och erfarenheter här på bloggen så fortsätt följa och läsa bloggen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.