Up up & away

Up up & away

Jag har haft fullt upp i dagarna med att förbereda allt för min resa som bär av imorgon. Det är försäkringar som ska ses över, flighter som ska checkas in och papper som ska signeras.  

Imorgon flyger jag och min sambo från Göteborg för att landa i Birmingham. Därefter hyr vi en bil och kör till vårt nya boende i Bristol. Sedan väntar några spännande dagar ägnade åt att lära känna staden.

Förra veckan lovade jag att fortsätta berätta om 3D teknologin men det får vänta till nästa inlägg då jag faktiskt kommer ha hunnit jobba med teknologin ett tag. Nu måste jag återgå till packningen, man vill ju inte missa något viktigt. Hörs snart igen!

bristol-map-england

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.